tiistai 31. lokakuuta 2017

Treenipäiväkirjaa vk 43

Ti 24.10. - Luopumistreenit ja hihnalenkkeilyä julkisilla paikoilla


Tästä treenistä ei kyllä paljoa jäänyt seuraaville sukupolville kerrottavaksi. Tarkoituksena oli tehdä treeniä, jossa jätkä häiriöstä huolimatta pystyisi pitämään perusasennossa kontaktin ja kiinnostuksen minussa pidempään kuin 5-10sek. Perusasennon ylläpitäminen on ollut lähiaikoina Kelmille hankalaa.

Ympäristö oli suhteellisen haastava, S-marketin pyörätelineiden välittömässä läheisyydessä. Siltikin hiukan petyin, ettei yhtään oikeasti onnistunutta suoritusta tullut. Jätkän keskittyminen pitää hyvin sen viitisen sekuntia, tämän jälkeen alka joko peppu heilumaan, suu käymään tai reagoimaan häiriöihin. Oman mielenterveyteni vuoksi ja saadakseni hyvän päätöksen treenille tehtiin vielä samaisella parkkipaikalla hiukan syrjemmässä seuruuta. Yllätyksekseni se meni todella hienosti , vaikkei varmaan pariin viikkon ole häiriössä seuruuta tehty.

Pieni noin kilsan mittainen hinalenkki kummankin sankarin kanssa vielä treenien päätteeksi muutamalla onnistuneella (tien eri puolilla) koiraohituksella ja fiilis olikin hyvä palaillessa takaisin kotia huolimatta epäonnistuneesta "päätreenistä".

Perusasento on niiiin nähty!

 To 26.10. - Perusasennon motivaatiojumppaa


Ohjatut treenit, häiriönä tuttu treenipari. Kävin läpi kouluttajan kanssa perusasennon ongelmaa ja siinä on käynyt vähän kuin epäilinkin: Kelmi on urautunut. Olen siis palkannut sitä epähuomiossa aina noin viiden sekunnin kohdalla ja rötkylähän tietysti odottaa palkkaa juurikin siinä, se on aina ennenkin palkan saanut. Jatkossa jumpataan perusasentoa "koiraa yllättäen", eikä vanhaa kaavaa noudattaen.
Viiden sekunnin jälkeen keskittyminen oli luokkaa tämä

Treenien highlightit

  • Perusasento muuttui taas iloisemmaksi ja aktiivisemmaksi parin erilaisen toiston jälkeen.
  • Saimme kehuja autosta poistumisesta. Meillähän on ollut treenien alussa hiukan hakemista oikean mielentilan suhteen. Tällä kertaa Kelmi ei kiinnittänyt mihinkään muuhun huomiota kuin minuun ja tuli todella keskittyneesti ja innoissaan autosta "kentälle". Pienen breikin jälkeen toinen autosta poistuminen oli vielä parempi, itsekin huomasin tässä muutoksen! Ja tätä ei olla mitenkään harjoiteltu eli onkohan näin, että vähän laiskemmin treenaaminen tekee hyvää kelminaattorinkin päälle aika aktiivisen treenisyksyn jälkeen.

La 28.10. - Perusasennon motivaatiotreeniä ja eteentulon muistuttelua.

Torstain treeneistä saadun ohjeistuksen mukaan perusasento-jumppaa ja muutama eteentulo -harjoite. Perusasennossa säilyi sama into, mikä löydettiin torstaina häiriöstä huolimatta. Eteentulot olivat hiukan vinoja ja vikalla kerralla vauhtikin hiljeni raviksi laukan sijaan, keskittyminen pysyi kuitenkin minussa.

Kelmillähän on ollut kireyksiä takajaloissa sekä lannerangassa syksyn mittaan ja kirputtelun syytä on yritetty jahistaa noin kuukauden ajan. Muutos eteentulon vauhdissa (keskittymisen ollessa kuitenkin täysin kohdillaan) oli sen verran selkeä, että taidan varailla aikaa osteopaattiselle hierojalle vielä tälle vuodelle perushierontojen lisäksi...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti